Individuele zanglessen/vocal coaching

Wil jij de mogelijkheden van jouw stem ontdekken? Ga dan met mij op ontdekkingsreis. In mijn lessen staan jouw wensen centraal. Daarnaast ligt de focus op plezier en een goed leerproces. Het maakt dus niet uit in welk niveau je instroomt. We werken aan stemtechniek, klank, houding, presentatie, interpretatie en creativiteit. 

In het ontdekken van de mogelijkheden van jouw stem zijn techniek en theorie mooie hulpmiddelen, die vooral in dienst staan van de performance: het zingen, presenteren en managen. Maar niet minder belangrijk is hoe jij je voelt. Vaak presteer je het beste als je je goed voelt. Houding, passie, emotie en uitstraling zijn dé toegevoegde waarden. Juist die onderdelen bepalen de inhoud van wat jij met je stem brengt.

Dingen doen waar je hart van gaat zingen

Graag werk ik met je aan kennis, kwaliteit en uithoudingsvermogen van de stem. Aan vertrouwen in jezelf en je stem, met als resultaat betere prestaties, performance en uitstraling. 

Ik gebruik onder andere methoden uit de CVT (Complete Vocal Technique) en als Master in EVT ook uit de Estill Voice Training. Ook pas ik in mijn lessen de Lichtenberg methode toe, een doeltreffende, gezonde techniek die bijzonder effectief is. Verder is er in mijn lessen volop aandacht voor presentatie en interpretatie.