Popkoren

 

Popkoor Bloxy Music 

Popkoor Bloxy Music is een popkoor uit Blokzijl met ongeveer 30 tot 40 actieve leden. Het repertoire bestaat uit popmuziek uit alle decennia van de popgeschiedenis. Het Popkoor streeft er naar om tijdens optredens een kwalitatief goede zangprestatie neer te zetten. Ook de presentatie vinden we belangrijk. Popkoor Bloxy Music bestaat uit leden die graag uitgedaagd willen worden om samen een goede koorzang ten gehore te brengen. Verantwoordelijkheid voor eigen zangpartij, samenzang, onderlinge betrokkenheid en gezelligheid zijn belangrijke kernwoorden waar de leden zich voor willen inzetten.

 

Vocal@Motion 

Vocal@Motion bestaat uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit een brede regio rondom Steenwijk. We zingen meerstemmige musical- en popsongs, maar ook showmuziek (Broadway), jazz en close harmony nummers behoren tot het repertoire. Voor een optreden wordt er vaak rond een bepaald thema de muziekkeuze gemaakt. We wisselen bij een optreden in genres muziek, maar ook in zang met het ensemble, solisten en kleiner gevormde groepen. Zo ontstaat een mooi en divers programma. Daarnaast zorgen choreografie en attributen voor het showelement in de opzet.

Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens, Donderdag Meppeldagen, Kerstkoopavonden, of met een eigen concert. De muzikale leiding is sinds 2019 in handen van Barbara Lok. We worden door René Kolsters begeleid op piano, maar zingen ook een deel van ons repertoire a capella. 

Voor meer info, klik hier

 

Lok en Lol

De naam zegt het al, Lok & Lol is naar een idee van Barbara Lok. De groep bestaat uit 6 jongens en 8 meiden! Naast het plezier heeft Lok & Lol talentvolle koorleden met allemaal prachtige stemmen! Meer info www.lokenlol.nl Als je iets wilt horen, klik dan Hier

LokenLol1