Barbara's koren:

 

Popkoor For You

Popkoor 4 you is een swingend, eigentijds zangkoor. Begeleid door ons vaste combo brengen we een gevarieerd repertoire ten gehore dat voornamelijk bestaat uit klassieke en eigentijdse pop en rock. De nummers zijn één- tot vierstemmig gearrangeerd en worden aangevuld met solo’s door koorleden.Het koor is een vereniging, opgericht in maart 2001. Naast het bestuur, secretariaat en muziekcommissie bestaat het koor uit zo’n 35 leden (mannen en vrouwen, jong en oud), die elke maandagavond in de Cellesbroederpoort in Kampen samenkomen om de popnummers te repeteren. We beleven veel plezier aan het samen zingen.
Popkoor 4 you treedt regelmatig op in en rondom Kampen. Wat hebben we zoal gedaan? Acte de présence op o.a. Full Colour festival Kampen, Monumentendag, “Kampen speelt”, Thorbecke grachtfestival Zwolle en Kerst in Oudkampen. Ook hebben we op diverse korenfestivals door heel Nederland gezongen.

In 2007 behaalde het koor de eerste plaats op het korenfestival in Medemblik. Commentaar van de jury: “Met name de goede samensmelting van koor, dirigent en combo is uniek.” De jury was ook zeer enthousiast over de bijzonder zelfgeschreven arrangementen. Tevens waren de uitstraling, de afwisseling in het repertoire en choreografie “veelbelovend voor de toekomst.”

 

Popkoor Bloxy Music 

Popkoor Bloxy Music is een popkoor uit Blokzijl met ongeveer 30 tot 40 actieve leden. Het repertoire bestaat uit popmuziek uit alle decennia van de popgeschiedenis. Het Popkoor streeft er naar om tijdens optredens een kwalitatief goede zangprestatie neer te zetten. Ook de presentatie vinden we belangrijk. Popkoor Bloxy Music bestaat uit leden die graag uitgedaagd willen worden om samen een goede koorzang ten gehore te brengen. Verantwoordelijkheid voor eigen zangpartij, samenzang, onderlinge betrokkenheid en gezelligheid zijn belangrijke kernwoorden waar de leden zich voor willen inzetten.

 

Vocal@Motion 

Vocal@Motion bestaat uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit een brede regio rondom Steenwijk. We zingen meerstemmige musical- en popsongs, maar ook showmuziek (Broadway), jazz en close harmony nummers behoren tot het repertoire. Voor een optreden wordt er vaak rond een bepaald thema de muziekkeuze gemaakt. We wisselen bij een optreden in genres muziek, maar ook in zang met het ensemble, solisten en kleiner gevormde groepen. Zo ontstaat een mooi en divers programma. Daarnaast zorgen choreografie en attributen voor het showelement in de opzet.

Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens, Donderdag Meppeldagen, Kerstkoopavonden, of met een eigen concert. De muzikale leiding is sinds 2019 in handen van Barbara Lok. We worden door René Kolsters begeleid op piano, maar zingen ook een deel van ons repertoire a capella. 

 

Lok en Lol

De naam zegt het al, Lok & Lol is naar een idee van Barbara Lok. De groep bestaat uit 6 jongens en 8 meiden! Naast het plezier heeft Lok & Lol talentvolle koorleden met allemaal prachtige stemmen! Meer info www.lokenlol.nl Als je iets wilt horen, klik dan Hier

lok-en-lol_161014_190814