Zangles

Ik geef ongeveer al 18 jaar zangles. In 1997 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Hilversum. Mijn hoofdvak was zang lichte muziek. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld, zowel als zangeres als zangdocente. Ik heb les gegeven aan verschillende muziekscholen in het land; Zwolle,Deventer, Nieuwegein, Harderwijk en Tiel, Conservatorium Enschede en Zwolle!

Mijn lessen zijn onderverdeeld in de technische aspecten van het zingen, zoals EVTS ( Estill Voice Training Systeem ). Dit is een wetenschappelijk onderbouwd zangsysteem, die alle spieren trainen die aan bod komen bij het stemgeven. 

Twee jaar geleden heb ik mijn CMT gehaald, dit betekent dat ik nu een geCertificeerd Master Teacher ben in EVTS! Meer info hierover kun je hier vinden!

Ook tekstbehandeling en presentatie en microfoontechniek komen natuurlijk aan bod. 

Maar bovenal wil ik je vooral het plezier voor het zingen meegeven!

Waar?

Mijn lessen worden bij ons in de studio gegeven in sint Jansklooster, achter in onze tuin. Dus is er ook mogelijkheid voor opnames etc. Omdat de ruimte vrij groot is, is er ook mogelijkheid tot huiskamerconcerten etc....

Leerlingenconcert

Elk jaar kun je als leerling deelnemen aan een optreden met live band, om te proeven van het podium, aan zelfvertrouwen te kunnen werken, leren om te gaan met podiumangst en zichzelf te presenteren aan een publiek van vrienden, familie, collega’s, etc....Dit is elke maand en we noemen het de sunday-session middagen!

Leerlingen 

Introductieles:

Nieuwe leerlingen kunnen eerst een introductieles krijgen, als je dit wenst. In deze les gaan we eerst kennismaken met elkaar en kijken of je je veilig genoeg kan voelen in mijn bijzijn. Graag wil ik een idee krijgen van wie jij bent en hoe je omgaat met jouw stem, jouw hindernissen en onzekerheden. Daarom breng je 1 of meerdere nummers mee om even te zingen in de vorm van een korte “ auditie”, zodat we samen een traject kunnen uitdenken. Deze les is vooral belangrijk om te kijken of een samenwerking mogelijk is en of het “klikt” tussen ons. Het is echter wel zo, dat dit een betaalde les is! Voor meer info!

Mail mij op contact@barbaralok.nl

Individuele lessen:

Ik geef zangles op maat! Wil je een half uur om de week, of als je van ver komt, is het ook mogelijk om een uur of 3 kwartier te krijgen! Geheel naar je eigen wensen!In deze lessen is er aandacht voor techniek, gezond stemgebruik, tekstinterpretatie, presentatie! Ook, is er mogelijkheid tot het opnemen van een nummer en kun je jezelf op een goede manier terug horen, om zo nog tot een beter resultaat te komen! 

Groepslessen

Zangles krijgen in het bijzijn van anderen heeft veel voordelen en sterkt je in je groeiproces op vele manieren.

Het maakt een maximaal leerproces mogelijk. Doordat je in een klein groepje werkt, krijg je namelijk directe als secundaire aandacht, je ontvangt feedback en geeft feedback, je luistert en kijkt naar de ander! De verschillende niveau’s en stijlen van de ander maken het extra boeiend. Ook om je zelfvertrouwen aan te sterken is dit de formule bij uitstek en bovenal is het erg gezellig om met elkaar te zingen!

 

Voor meer info, ga naar contactformulier

Inlogpagina voor leerlingen en koren : Klik hier  (gebruikersnaam en wachtwoord, heb je ontvangen via je mail )

Agenda

11-03-2018 | 14:16 uur

Barbara, Joel & Michel Legrand

24 maart 20.30 Podium Lokaal Sint Jansklooster

Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl

b_lok_0159