"Barbara Lok"

Bestel hier

"Leef Nu"

Bestel hier

Simon presenteert mijn eerste CD

Dag lieve mensen,

 

Inmiddels is de opening van onze Studio/Podium Lokaal alweer een maand geleden. We willen iedereen ontzettend bedanken voor de cadeaus, kaartjes en lieve woorden, die we hebben mogen ontvangen.

Afgelopen Zaterdag hebben we een prachtige avond gehad met Tim Akkerman ( voormalig zanger van DIRECT). De zaal was in een mum van tijd uitverkocht en het publiek heeft ontzettend genoten van dit optreden.
Tim kwam binnen in een volle zaal en kon hij zelf nog even genieten van ons voorprogramma, welke werd verzorgd door Josca Nefkens. Na een kleine ombouw en het stemmen van zijn gitaar, nam Tim het van Josca over. Gelijk bij het eerste nummer werd hij omarmd door het publiek en nam Tim ons mee op een muzikale reis, van eigen liedjes en nummers die hem hebben geïnspireerd. Blij verrast keek hij op, toen hij het publiek vroeg om mee te zingen, dat de gehele zaal volmondig mee zong. Niet geheel verwonderlijk in een zangschool. We kunnen terugkijken op een super geslaagde avond.

        Tim Akkerman in Podium Lokaal

 

Het volgende concert staat alweer voor de deur, namelijk Bertolf op 14 November en Ralph van Manen op 21 November. Voor de voorstelling van Ralph van Manen zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Om al vast in de stemming te komen kijk je snel op de volgende link:

Kaarten kun je bestellen op www.podiumlokaal.nl

Ik zie je graag bij een van onze volgende huiskamer concerten.

Verder heb ik mooie beeld en geluid opname van mijn programma : "Barbara zingt Streisand", wat we afgelopen 21 Febr. hebben opgenomen. De compilatie kun je zien op mijn website, dus klik maar gauw HIER. Zoals je begrijpt ben ik daar ook heel trots op.

Liefs barbara

 

www.barbaralok.nl

Nieuwsbrief

19 Okt. 2015

 

 


 

 

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld u dan hier af.